sábado, 28 de diciembre de 2013

Més i més quedades de Rossinyolets

Bon Nadal rossinyols!

L'Alessandra i jo hem continuat quedant i hem fet diverses coses, sempre gaudint del moment! Tenim fotografíes però per problemes tecnològics no les he pogut penjar... Espero que en les properes entrades al blog sí que pugui.. aquest ha estat el motiu pel qual he estat uns dies sense penjar notícies perquè estava intentant penjar les fotos..

Bé, encara que no pugueu veure les imatges, us explicaré què hem estat fent aquests dies després de la visita al museu de la pesca i l'anada al cinema en català per veure Doraemon.

Com veureu les pròximes activitats han estat realitzades a Palafrugell, el poble del costat, perquè les activitats que es feien allà ens cridaven més l'atenció...

El dia 7 de desembre vam a anar al museu del suro de Palafrugell on vam realitzar un taller de decoració de l'arbre de nadal que consistía en decorar els taps de suro que ens donaven de la manera que més ens agradés i així vam aprendre que per decorar no cal gastar diners en excés sinó que tenim l'opció del RECICLATGE!

El 15 de desembre van anar a veure una obra de teatre de LaXarxa: Els tres porquets. Quan vam arribar ens semblava que era massa per nens petits però després ens ho vam passar bomba i vam gaudir de tota l'obra de teatre, a més era molt original perquè no només es basava en el típic conte dels tres porquets sinó que apareixin altres personatges com la caputxa vermella o el príncep de la ventafocs.

La setmana passada no vam poder quedar però aquesta setmana hem decidit quedar dues vegades. La primera va ser el 23 de desembre que vam anar una altra vegada a Palafrugell ja que feien la tradició del Cagatió que finalment va ser suspesa però també anàvem a veure un espectacle de màgia: DavidElMag i ens va agradar molt sobretot el seu missatge de solidaritat on van aprendre que tots som iguals i que ens hem ajudar els uns als altres, sobretot en moments de dificultats com l'actual.

La próxima quedada será demà i espero que l'Alessandra gaudeixi molt i molt :)

Fins aviat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario